Support munkatárs

Amennyiben csatlakozol a Dyntell Software csapatához:

Rád váró feladatok, munkakör rövid leírása

 

De lássuk, mire is van mindehhez szükség:

Te vagy az ideális jelölt, amennyiben

Előnyt jelentenek az alábbiak

 Munkakör betöltéséhez szükséges személyes jellemzők

Ajánlatunk

 

Munkavégzés helye: Debrecen

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: Határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés: 

Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Support munkatárs”-ként megjelölve.

Akkor is várjuk a jelentkezésed, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

papp_daniPAPP DANI

A Dyntell előtt soha nem gondoltam volna, hogy olyan pozícióban fogok dolgozni, ahol ügyfelekkel kell kommunikálnom, azonban ez egy nagyon jó lehetőség, hogy új szemléletű embereket ismerhessek meg. 2018 óta dolgozom itt, és minden nap tanulok valami újat a rendszerről, ugyanis a modulok nagyon széleskörűek, a folytonos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővülnek egy-egy új funkcióval. Supporton az a célunk, hogy az ügyfél igényeit minél gyorsabban kielégítsük, és így egy megbízható, stabil, gördülékenyen használható rendszert tudjon a kezei között.

dobi_agiDOBI ÁGI

2017-ben csatlakoztam a support csapatához, amit nem bántam meg azóta sem. A munkám a hivatásom, úgy érzem az tölt fel és energizál, hogy másoknak segíthetek. Feladataim közé tartozik ügyfeleink támogatása a Dyntell portfólió szoftvereinek használatában, főleg pénzügyi vonalon, ami lényegében egyfajta helpdesk jellegű segítségnyújtás. Ha egy szóval szeretném kifejezni, akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy legfőbb feladatom az “oknyomozás”: a probléma gyökerének feltárása, megoldási javaslatok készítése. Egy munkanapom során számomra az a legfelemelőbb pillanat, amikor megtalálom a megoldás kulcsát, és ezzel segítséget nyújthatok az ügyfél számára. Tehetem mindezt egy nagyszerű csapatban, vidám és segítőkész munkatársak között.

Ismerd meg Support részlegünket!