Junior ERP tanácsadó

A Dyntell Software debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP) és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is aktívan képviselteti magát.

ERP rendszerünk képviseli a magyar „HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk pedig nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét: nemcsak hogy tudja azt, amit a “nagyok”, hanem a világon egyedülálló adatmodellel is rendelkezik, amely révén kiemelkedően teljesít az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és csak a rendszer bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadói napból is százezres nagyságrenden vagyun túl. 

Az 500 főt is meghaladó itthoni és külföldi (Románia, Szlovákia, USA) ügyfélbázisunk egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. A következő évek fókusza új szintre emelni ERP üzletágunkat Magyarországon, amelyhez a következő munkakörbe keresünk új kollégát:

Junior ERP tanácsadó

Meglévő ügyfeleink támogatására és új projektek indulásához keressük ERP Tanácsadó pozícióba új kollégánkat, aki legalább 1 év tapasztalattal rendelkezik informatikai projektekben. A hazai KKV szektor szereplőivel dolgozhatsz együtt, és a Dyntell saját fejlesztésű ERP rendszerének bevezetésével támogathatod folyamataikat.

 

FELADATOK:

 

ELVÁRÁSOK:

Az ideális jelölt legalább 1 év tapasztalattal rendelkezik informatikai projektek területén, és van már mögötte olyan bevezetett projekt, amelyben tanácsadóként vagy vezető tanácsadóként vett részt. Komoly előnyt jelent, ha ERP rendszerek bevezetésével foglalkozó cégtől érkezik.

 

AMIT KÍNÁLUNK:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy nemzetközi szintű elvárásoknak feleljen meg, ezért cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE: nem helyhez kötött, tanácsadóink országos lefedettséggel dolgoznak
MUNKAVÉGZÉS HELYE: főállás
MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

JELENTKEZÉS: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, motivációs levél) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Junior ERP tanácsadó”-ként megjelölve.

Motivációs leveledben a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az, ami megfogott a hirdetésünkben?
  3. Miért foglalkoznál ERP rendszerek bevezetésével?
  4. Mi volt az eddigi legnagyobb szakmai sikered?
  5. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon ott dolgozz?