Support részleg

A Dyntell cégcsoport küldetése, hogy szolgáltatásainkkal és alkalmazásaink fejlesztésével tovább tudjuk növelni ügyfeleink elégedettségét, és innovatív partnerei lehessünk az értékteremtő folyamataik informatikai támogatásában.

A részleg fő feladata a Dyntell cégcsoport vállalatainak support támogatási tevékenysége és ezzel együtt az ügyfélelégedettség támogatása. Ebben a munkakörben a kapcsolattartás a legfontosabb láncszem, hiszen a munkánk folyamatos kommunikációból áll, akár ügyfelekkel, akár társ-részlegekkel.

A Dyntell Magyarország Kft.-nél jelenleg működő ügyféltámogatási rendszer dedikált projekt felelősségen keresztül valósul meg. A Dyntellnél hiszünk az emberi kapcsolatokban, ezért partnereinknek 2020-tól kezdődően igyekszünk dedikált kapcsolattartót biztosítani, aki bármilyen új igény vagy nehézség esetén hatékonyan tud segítséget nyújtani. Valamennyi kapcsolattartónk és a mögöttük álló csapat szakértőkből áll, akik minél hamarabb igyekeznek megoldást találni a rendszer üzemeltetésével kapcsolatos megkeresésekre. Célunk, hogy a partnereinktől érkező bejelentéseket, igényeket, kérdéseket az elvárt határidőn belül, hatékonyan, és egyre magasabb színvonalon válaszoljuk meg.

A dedikált kapcsolattartó feladata az is, hogy teljes körűen megismerje az ügyfelek rendszerhasználattal kapcsolatos szokásait és a bejelentések és/vagy új igények esetén hasznos tanácsadói tudjanak lenni az ügyfeleknek. Mivel a supportos munkatárs naponta számos partnerrel kommunikál, így lehetősége van a felhasználói környezet alakulásának megfigyelésére. Megismeri a felhasználók szokásait, preferenciáit, elégedettségüket és ezeknek megfelelően tudja ajánlani az ügyfeleknek az esetleges új szolgáltatásokat, ismertetni azok előnyeit. Ezek minden vállalat számára fontosak, hiszen az így szerzett információk a későbbi értékesítéshez szolgáltatnak potenciált.

Folyamatos belső tudásmegosztásokkal, szakmai oktatásokkal és önképzési lehetőséggel biztosítjuk munkatársaink szakmai fejlődését, melyet az ügyfelektől érkező változatos bejelentések is segítenek. Fontos, hogy megfelelően dokumentáljuk munkánkat, mely így nem csak a teljesítményre vonatkozó adminisztráció alapja, hanem a későbbi újabb bejelentések tudásbázisát is adja. A szakmai fejlődésen túl szintén fontos szempont a helyes ügyfélkommunikáció a különböző területeken működő cégekkel.

KOLLÉGÁNK MONDTA

dobi_agiDOBI ÁGI

2017-ben csatlakoztam a support csapatához, amit nem bántam meg azóta sem. A munkám a hivatásom, úgy érzem az tölt fel és energizál, hogy másoknak segíthetek. Feladataim közé tartozik ügyfeleink támogatása a Dyntell portfólió szoftvereinek használatában, főleg pénzügyi vonalon, ami lényegében egyfajta helpdesk jellegű segítségnyújtás. Ha egy szóval szeretném kifejezni, akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy legfőbb feladatom az „oknyomozás”: a probléma gyökerének feltárása, megoldási javaslatok készítése. Egy munkanapom során számomra az a legfelemelőbb pillanat, amikor megtalálom a megoldás kulcsát, és ezzel segítséget nyújthatok az ügyfél számára. Tehetem mindezt egy nagyszerű csapatban, vidám és segítőkész munkatársak között.