ERP Tanácsadó (pénzügy-számvitel területen)

Meglévő ügyfeleink támogatására és új projektek indulásához keressük ERP Tanácsadó pozícióba új kollégánkat, aki 1-3 év aktív tapasztalattal rendelkezik pénzügy-számvitel területen.

Miért lehet jó választás számodra a DYNTELL?

A DYNTELL rendszerek legújabb változataival dolgozhatsz, amelyek hozzájárulnak a megfelelő szakértelem kíséretében ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk partnereink, ügyfeleink számára.

Részt vehetsz a termékvonali és projektfejlesztések koncepcionálási, fejlesztési folyamatában, majd az ügyfeleink a te bemutatásodban ismerhetik meg azokat. Mindig nyitottak vagyunk ötleteid meghallgatására, megvalósítására. Itt és más feladatok, területek kapcsán egyaránt.

Nálunk a lényeg az értékteremtés, és hogy ehhez a feladatokat elvégezzük. Hogy hol – akár ügyfélnél, akár irodában, akár otthon –, és hogy pontosan mikor, azt rugalmasan alakítjuk.

Fontos számunkra a megfelelő hozzáállás: szeretünk mindent IS megoldani, együtt, egymást segítve, és hiszünk a folyamatos fejlődésben. Mindez ugyanúgy jellemzi a csapattagokat, mint a vezetést.

 

TE vagy az ideális jelölt, ha:

 

Feladataid a következők lesznek:

 

Előnyt jelenthet:

 

Végzettség: Felsőfokú gazdasági és/vagy mérlegképes könyvelői végzettség

 

Amiért érdemes jelentkezned:

Rólunk:

A DYNTELL Software debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP) és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 4 évben pedig már az Egyesült Államokban is aktívan képviselteti magát.

ERP rendszerünk képviseli a magyar „HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk pedig nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét: nemcsak hogy tudja azt, amit a “nagyok”, hanem a világon egyedülálló adatmodellel is rendelkezik, amely révén kiemelkedően teljesít az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és csak a rendszer bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadói napból is százezres nagyságrenden vagyunk túl.

Az 500 főt is meghaladó itthoni és külföldi (Románia, Szlovákia, USA) ügyfélbázisunk egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. A következő évek fókusza új szintre emelni ERP üzletágunkat Magyarországon, amelyhez a következő munkakörbe keresünk új kollégát:

Munkavégzés helye: nem helyhez kötött, tanácsadóink országos lefedettséggel dolgoznak

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: akár azonnal

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, bérigény megjelölésével, motivációs levél) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „ERP Tanácsadó”-ként megjelölve.

A pályázat részeként benyújtott motivációs levélben a következő kérdésekre feltétlenül válaszolj:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az, ami megfogott a hirdetésünkben?
  3. Miért foglalkoznál ERP rendszerek bevezetésével?
  4. Mi volt az eddigi legnagyobb szakmai sikered?
  5. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon ott dolgozz?