Medior Web tesztelő

A Dyntell Software (www.dyntell.com) debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely közel három évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), és üzleti intelligencia (BI) és mesterséges intelligencia (AI) rendszereket a világ számos pontján.

Az üzleti rendszerek piacán jelenleg forradalom zajlik: a vállalati digitális idegrendszer megalkotása, amely a mesterséges intelligencia segítségével át fogja alakítani a globális gazdaság működését.

A Dyntell hitvallása:
„Környezetünk teljes megismerésével és megértésével célunk az optimális működés és együttműködés megteremtése, hogy egyre jobb és jobb hellyé tegyük a világunkat.”

Ennek szellemében közel 100 fő dolgozik nálunk azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel kétmillió órát töltöttünk eddig a rendszereink fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszerek bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl.

Több, mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a digitális transzformáció a termelékenység növelésének elsődleges hajtóereje.

A következő évek fókusza az új felhő alapú Dyntell Platform fejlesztése, amihez az alábbi munkakörbe keresünk új kollégát:

Medior Web tesztelő

RÁD VÁRÓ FELADATOK:

ELVÁRÁSOK:

ELŐNYT JELENT, HA RENDELKEZEL AZ ALÁBBIAKKAL:

AMIT KÍNÁLUNK

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Debrecen vagy TÁVMUNKA
MUNKAIDŐ: főállás
MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal
SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, bérigény megjelölésével) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „Medior Web tesztelő”-ként megjelölve.