Medior Web tesztelő

A Dyntell Software www.dyntell.com debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP) és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is.

ERP rendszerünk képviseli a magyar “HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk viszont nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét, mert amellett, hogy tudja azt, amit a nagyok, a világon egyedülálló adatmodellel rendelkezik, amely révén nagyon erős az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. A következő évek fókusza új szintre emelni ERP üzletágunkat Magyarországon, amelyhez a következő munkakörbe keresünk új kollégát:

Medior Web tesztelő

RÁD VÁRÓ FELADATOK:

ELVÁRÁSOK:

ELŐNYT JELENT, HA RENDELKEZEL AZ ALÁBBIAKKAL:

AMIT KÍNÁLUNK

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Debrecen / Távmunka

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Medior Web tesztelő”-ként megjelölve.