A DYNTELL STORY

A Dyntell Software debreceni székhelyű szoftverfejlesztő vállalat, mely a 2000-es évek óta fejleszt és vezet be vállalatirányítási, ügyviteli és üzleti intelligencia rendszereket Magyarországon és Romániában, az elmúlt két évben pedig már az USA-ban is.

De honnan is indultunk?
Salga Péter - a Pannon Szoftver Kft. és a Dyntell ügyvezető igazgatója
A kezdetek a klasszikus „garázsvállalkozás” metaforájával írhatók le: Salga Péter (CEO, lásd képen) és felesége, Marianna indították útjára a céget, de azt talán csak álmukban remélték, hogy az éjt nappallá tevő programozás egy nap majd nemzetközi piacokra növi ki magát.
Egy ilyen rendíthetetlen álom eredménye az, amit ma Dyntell Software-nek nevezünk, illetve a családi jelleg, amely egyre több országon és kultúrán átívelve is megőrződött.

 

TERMÉKEINK

Dyntell ERP

integrált vállalatirányítási rendszer – a vállalatok teljes üzleti folyamatának adminisztrációja és automatizálása

Dyntell Agro

agrár-specifikus ERP megoldás

Dyntell Bi

üzleti intelligencia rendszer – adatok vizualizálása, elemzése; döntéstámogatás

1ClickBusiness.com

felhő alapú ügyviteli rendszer

prediction.cloud

marketing adatok analízise

kertafelhoben.hu

internet alapú közösségi kertek

webshopnekem.hu

e-commerce megoldások

mobilositas.hu

reszponzív weboldalak

 

 

AZ IRODÁNK

708 nm-es tetőteraszos irodánk Debrecen belvárosában, a FÓRUM bevásárlóközpont mellett található. Igyekeztünk úgy kialakítani, hogy jó érzés legyen belépni és a családias légkört sugározza 🙂
Kikapcsolódásra több lehetőség is van az irodán belül: elektromos dobfelszerelés; csocsó asztal; nagy, kertesített terasz.