Client Success Manager

A Dyntell Software (www.dyntell.com) debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely közel három évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), és üzleti intelligencia (BI) és mesterséges intelligencia (AI) rendszereket.

Az üzleti rendszerek piacán jelenleg forradalom zajlik: a vállalati digitális idegrendszer megalkotása, amely a mesterséges intelligencia segítségével át fogja alakítani a globális gazdaság működését.

A Dyntell hitvallása: „Környezetünk teljes megismerésével és megértésével célunk az optimális működés és együttműködés megteremtése, hogy egyre jobb és jobb hellyé tegyük a világunkat.”

Ennek szellemében közel 100 fő dolgozik nálunk azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel kétmillió órát töltöttünk eddig a rendszereink fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszerek bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl.

Több, mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a digitális transzformáció a termelékenység növelésének elsődleges hajtóereje.

A következő évek fókusza az új felhő alapú Dyntell Platform fejlesztése, amihez az alábbi munkakörbe keresünk új kollégát:

 

CLIENT SUCCESS MANAGER

Új munkatársunk fő feladata új ügyfélszerzés, ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és együttműködés az ügyfél sikerességének növelésében Magyarországon és Romániában.

Munkája során együttgondolkodik a vállalatok vezetőivel, hogy hogyan tudja a Dyntell a digitalizációs szolgáltatásaival segíteni, növelni a meglévő, kiemelt ügyfelei termelékenységét, profitabilitását, bevétel-növekedését és egyéb sikereit. Ez sok ügyféltalálkozót jelent és szükséges hozzá értékesítési tapasztalat, meggyőző pozitív kommunikáció és IT affinitás, mivel a Dyntell komplex digitalizációs megoldásokkal támogatja ügyfeleit. 

Feladatok

 

Elvárások

Az ideális jelölt többéves tapasztalattal rendelkezik B2B értékesítésben, továbbá rálátása van  vállalati folyamatokra, IT megoldásokra, esetleg kontrollingra. Ha IT területen van értékesítési vagy rendszer bevezetési tapasztalata, az itt óriási előnyt jelent.

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Országos

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, bérigény megjelölésével) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „CLIENT SUCCESS MANAGER”-ként megjelölve.