Web fejlesztés

A Web fejlesztési terület szintén több, mint 10 éves múltra tekint vissza, ám a csapat nemrégiben újraszerveződött, melynek köszönhetően az új kollégák fiatalos lendületet hoztak a cég életébe. A Web fejlesztési terület jelenleg a leginnovatívabb területe a Dyntell fejlesztési részlegének, folyamatosan figyelemmel kísérik a területhez kapcsolódó technológiákat és trendeket, és ezek közül a Dyntell számára hasznosakat a vezetőség figyelmébe ajánlják. Legizgamasabb feljesztési területeink jelenleg:

1. Dyntell Platform
Felhőalapú szoftver gyűjtemény, amely egy felületen egyesíti a Dyntell által fejlesztett ERP, BI és AI megoldásokat, hogy a lehető legtesthezálóbb megoldást kínálja az ügyfeleknek az adott munkafolyamatra vagy üzleti problémára.

2. Dyntell ERP-vel kapcsolatos integrációs projektek
Első sorban gyártástervezés, raktár, logisztikai és ecommerce területeken és a saját fejlesztésű szoftvereink mellett számos hazai és nemzetközi szoftvergyártó megoldásait is integráljuk a bevezetett vállalatirányítási rendszerekben. Webalkalmazásunk fejlesztése során folyamatosan kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, az új funckiókat, fejlesztéseiket az ő igényeiknek megfelelően tervezzük és valósítjuk meg. Büszkék vagyunk rá, hogy sokoldalú és profi csapatunk több platformon is képes ugyanazt a minőségi munkát biztosítani, így ha az ügyfél Androidos vagy iOS-es fejlesztést szeretne, azt is minden probléma nélkül meg tudjuk valósítani.

A csapat vezetője Szegedi Tamás senior web fejlesztő, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a csapat minden tagjával.

Tamás a következőket írta az általuk használt technológiákról:
“Mindennapi munkáink során törekszünk arra, hogy figyelemmel kísérjük az informatika fejlődését és azt is szem előtt tartjuk, hogy innovatívak maradjunk. Fejlesztéseink során ezeket az új technológiákat alkalmazzuk úgy, hogy az a probléma megoldására a lehető legoptimálisabban illeszkedjen.”

Ezen a részlegen a következő pozíciók nyitottak:

Tapasztalt webfejlesztő
Tapasztalt webfejlesztő

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

 

ZABOLAI ATTILA, Webfejlesztő

2019-ben egy céges terasz partin ismerkedtem meg a leendő munkatársaimmal. A web fejlesztés mellett mobil alkalmazások fejlesztésével is foglalkozok. Örülök, hogy egy-egy induló projekt esetén megválaszthatjuk, milyen keretrendszert használhatunk. Ez idő alatt rengeteget tudtam fejlődni, hála tapasztalt webes kollegáknak.