Web fejlesztés

A Web fejlesztési terület szintén több, mint 10 éves múltra tekint vissza, ám a csapat nemrégiben újraszerveződött, melynek köszönhetően az új kollégák fiatalos lendületet hoztak a cég életébe. A Web fejlesztési terület jelenleg a leginnovatívabb területe a Dyntell fejlesztési részlegének, folyamatosan figyelemmel kísérik a területhez kapcsolódó technológiákat és trendeket, és ezek közül a Dyntell számára hasznosakat a vezetőség figyelmébe ajánlják. Az innováció leginkább a Dyntell által fejlesztett webes üzleti intelligencia rendszerben tükröződik, amelyet a cég vezetősége 1 éven belül a TOP 5 nemzetközi BI rendszer közé tendál. A BI rendszer mellett a webes csapat fejleszti az ERP rendszerhez kapcsolódó B2B és Webshop alkalmazásokat is, valamint egyedi igények által generált alkalmazásokat és weblapokat is készítenek. A csapatban jelenleg 7 fejlesztő dolgozik, köztük egy sitebuilder kolléga, illetve a csapat munkájukat segíti egy designer is. A csapat vezetője Szegedi Tamás senior web fejlesztő, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a csapat minden tagjával.

Tamás a következőket írta az általuk használt technológiákról:
“Mindennapi munkáink során törekszünk arra, hogy figyelemmel kísérjük az informatika fejlődését és azt is szem előtt tartjuk, hogy innovatívak maradjunk. Fejlesztéseink során ezeket az új technológiákat alkalmazzuk úgy, hogy az a probléma megoldására a lehető legoptimálisabban illeszkedjen. Főképp .NET-es technológiákkal dolgozunk, melyeket korszerű javascript alapú framework-ökkel támogatunk a felhasználói élmény maximalizálásához. Projektjeink során az alábbi technológiákat alkalmazzuk, példaként Angular 5, Knockout, ASP.NET Core/MVC/WebAPI, Windows Services, Entity framework, de sorolhatnám még. Az alkalmazásaink korszerű megjelenéséért főképp a DevExtreme komponens csomag felel, de vannak Kendo UI komponensű fejlesztéseink is.
A program kódok verzió-kezeléséért GIT és SVN rendszereink felelnek, melyet megtámogatunk automatizált teszt futtató és build folyamatainkkal. A tesztekhez NUnit és Selenium megoldásokat alkalmazunk. Ezekért a folyamatokért a Team Fundation Server (TFS) -ünk felel, mely nagy hatékonysággal segíteni mindennapi munkáinkat.”

Ezen a részlegen a következő pozíciók nyitottak:

Tapasztalt webfejlesztő
Tapasztalt webfejlesztő

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

SIPOS FERENC, Webfejlesztő

SIPOS FERI, Webfejlesztő

A céggel a tavaly nyáron rendezett Nyílt napon ismerkedtem meg, ahol is bizonyossá vált számomra, hogy a webes fejlesztő csapat tagja szeretnék lenni. A hobbim azóta már munkám is, méghozzá ebben a valóban nagy betűs csapatban. A legfőbb célom, hogy minőségi és értékes munkát alkossunk a modern technológiákat felhasználva.