Irodavezető

A Dyntell Software cégcsoport egy magyar tulajdonosi hátterű egyedi, üzleti szoftver megoldásokfejlesztésével és alkalmazás integrációval foglalkozó nemzetközi vállalat.
Több mint 20 éve foglalkozunk üzleti informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével, értékesítésével és üzemeltetésével. Cégünk fő termékei a Dyntell ERP – Integrált Vállalatirányítási Rendszer és a Dyntell Bi – Üzleti Intelligencia Rendszer, melyeket Magyarországon, Romániában és az USA-ban értékesítünk és vezetünk be.

Csatlakozz hozzánk IRODAVEZETŐ pozícióba!

MILYEN MUNKATÁRSAT KERESÜNK?
Olyan munkatársat keresünk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

MI LESZ A FELADATOD?
Új munkatársunk fő feladata az iroda zavartalan, gördülékeny működésének biztosítása és az irodai munkavégzés hatékony támogatása. Továbbá aktívan számítunk rá az ügyfeleink, partnereink és kollégáink számára külső és belső helyszíneken rendezett rendezvényeink megszervezésében és lebonyolításában.

MIT VÁRUNK EL TŐLED?

MILYEN KÉPZETTSÉG / ISMERETEK JELENTENEK ELŐNYT?

MIÉRT CSATLAKOZZ HOZZÁNK?

Munkavégzés helye: Debrecen
Munkaidő: főállás
Munkába állás kezdete: azonnal
Szerződés típusa: határozatlan idejű munkaszerződés
Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatod a [email protected] email címre (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, bérigény megjelölése), a tárgy mezőben “Irodavezető”-ként megjelölve.