Irodavezető

A Dyntell Software www.dyntell.com debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is. 

ERP rendszerünk képviseli a magyar “HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk viszont nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét, mert amellett, hogy tudja azt, amit a nagyok, a világon egyedülálló adatmodellel rendelkezik, amely révén nagyon erős az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszer bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl. Több mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. 

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően hosszú távra keresünk 

IRODAVEZETŐ

munkakörbe új kollégát debreceni irodánkba.

Új munkatársunk fő feladata a Dyntell Cégcsoport irodái zavartalan és gördülékeny működésének és az irodai munkavégzés hatékony támogatása. A munkakör tartalmazza a vonatkozó tevékenységek tervezését, szervezését, fejlesztését, illetve működtetését és naprakészségét a hatályos jogszabályoknak megfelelően, szabályozott, pénzügyileg ellenőrzött keretek között. 

Továbbá aktívan számítunk rá az ügyfeleink, partnereink és kollégáink számára külső és belső helyszíneken rendezett rendezvényeink megszervezésében és lebonyolításában.

Mindezt a Dyntell alapértékeinek, szervezeti kultúrájának és stratégiájának megfelelően látja el.

 

Feladatok

Elvárások

Előnyt jelent

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Debrecen
Munkaidő: főállás
Munkába állás kezdete: azonnal
Szerződés típusa: határozatlan idejű munkaszerződés
Jelentkezés:  Pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „Irodavezető”-ként megjelölve kérjük elküldeni.