ERP fejlesztés

Az ERP fejlesztési terület a Dyntell által fejlesztett vállalatirányítási rendszer szállítója. Ez a terület közel 20 éves múltra tekint vissza, mely alatt megszerzett tapasztalatot a Dyntell ERP termékben igyekszik kamatoztatni. Ezen a területen jelenleg 10 fejlesztő dolgozik, akik főként senior szinten lévő kollégák. Ők a félévente megszervezésre kerülő gyakornoki programok által rendszeresen figyelmet fordítanak az utánpótlás kinevelésére, így jelenleg is akadnak köztük gyakornok és junior szinten lévő fejlesztők is. A fejlesztők betanulását a számtalan írásos és videó anyag mellett rendszeres oktatásokkal, páros programozással és code review-k szervezésével segítik. Az ERP rendszer fejlesztése Delphi alapokon folyik, de a rendszer moduláris, így lehetővé teszi az egyes modulok más fejlesztői környezetben történő megírását, jelenleg is van például .Net C#-ban írt modulja. Az ERP fejlesztés tervei között szerepel egy új, a jelenlegi ERP rendszer minden funkcionális tudását és előnyét magában foglaló, de új technológiai alapokra helyezett változatának az implementálása. Az ERP fejlesztéshez tartozik a rendszerrel szoros kapcsolatban lévő vonalkódos mobil rendszerek fejlesztése is, amelyek a raktározás, termelés, meózás területén nyújtanak segítséget az ügyfeleknek. A csapat vezetője Balogh Krisztián, aki közel 10 éves céges múlttal rendelkezik a Dyntell-nél.

Krisztián a következőket írta az általuk használt technológiákról:
“A korszerű technológiák eléréséhez, multiplatformos fejlesztéshez a RAD Studio 10 Tokyo-t használjuk. A megjelenítéshez és adatbevitelhez a DevExpress VCL komponenseit használjuk, de a DevExpress-es beviteli komponensekre saját intelligens réteget építettünk, amely segít ez egységes kezelésben. A felhasználói felület barátságosabbá tételéhez a felület skin-elhető, szintén DevExpress komponensek segítségével. Az adatbázis elérési réteg fölé készült egy intelligens réteg, ami segíti a fejlesztőt a hibakeresésben, optimalizálja a lekérdezéseket. A unitteszteléshez a delphi beépített DUnit rendszerére saját osztály hierarchiát fejlesztettünk. A népszerű formátumokba exportálást a FlexCel komponenseivel érjük el, a hibakereséshez pedig a FastMM és Jedi rendszereket használjuk. A hatékonyabb felhasználói bejelentésekhez videót készíthet a felhasználó a Datastead Software Video Grabber-ével. A release verziók elkészítéséhez FinalBuilder-t használunk.”

Ezen a részlegen a következő pozíciók nyitottak:

Tapasztalt Delphi fejlesztő
Tapasztalt Delphi fejlesztő

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

BALOGH KRISZTIÁN, Vezető fejlesztő

BALOGH KRISZTIÁN, Vezető fejlesztő

Az első „Hello World!”-öt 10 éves koromban hoztam össze. A fejlesztés utáni vágy azóta sem hagyott alább. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Fontosnak tartom, hogy érezzük magunkénak azt, amit nap mint nap csinálunk a munkahelyen, és ebben sokat segít, ha azt csináljuk, amit a legjobban szeretünk.
2009 óta gyarapítom a Dyntell fejlesztői csapatát, 2012 óta mint vezető fejlesztő. E minőségben nem a fejlesztők irányítása, koordinálása az elsődleges célom, hanem a gondolkodásmódjuk fejlesztése, a megfelelő szemlélet kialakítása. A Dyntell-nél olyan kollégákra találtam, akik vevők erre a tanításra, és minőségi munkát akarnak kiadni a kezük közül. Jó a csapat, kiváló a hangulat.
Persze a szabadidőről sem szabad megfeledkezni, hiszen kipihenten jobban jönnek a kreatív gondolatok. Gyakran kirándulunk a családommal, barátokkal. Igazából mindegy mit csinálunk, csak együtt tegyük.

 

DEME ATTILA, Senior Fejlesztő

DEME ATTILA (DEMEATI), Senior Delphi Fejlesztő

Már 11 éve, hogy megláttam az egyetemen egy hirdetést: Delphi ismerttel rendelkező embert keresnek vállalatirányítási rendszer fejlesztésére. Hallgató voltam még, olyannyira hogy a tanári szobában beszéltük meg a fejlesztési teendőket.
Főképp az ERP rendszerünk fejlesztésével foglalkozom, az utóbbi időben pedig a nem androidos mobilokon futó programok karbantartásával is. Szeretem, hogy minden nap új kihívásokkal találkozom munkám során. Szabadidőmet lehetőség szerint a gyerekeimmel töltöm, zenét hallgatok, xboxozok és büszke vagyok a saját nevelésű extrém csípős paprikáimra.
Szívesen gondolok vissza az itt töltött évekre, büszke vagyok arra, hogy ennek a sikeres csapatnak a része vagyok.