BI részleg

Az üzleti intelligencia minden döntés alapja. Ezen rendszerek hatékony és letisztult formában tudják a múlt, jelen és akár a jövő adataival támogatni mindazon vállalat életét, melyek idővel egyre nehezedő és nagyobb számú döntések elé kerülnek. Ezeket a bővülő igényeket szolgálja ki az üzleti intelligencia, másnéven BI (Business Intelligence) rendszer, és a mögötte álló csapat.

BI részlegünk sokösszetevős: a folyamatokkal és a mindenkor fejlődő igényekkel lépést és lépéselőnyt tartva az Üzleti elemzők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a Fejlesztési csapatot ellássák innovatív fejlesztési igényekkel, annak érdekében, hogy az ügyfelek minél kisebb időbefektetés árán jussanak az igényüket és az üzleti folyamataikat kielégítő riportokhoz, dashboardokhoz, legyen ez akár egy tervezés vagy a jövő előrejelzése.

A meglévő rendszerek stabilitását a Tesztelői csapat biztosítja, mely a fejlesztéssel együttműködve szintén felelős a rendszer alakulásáért. A tesztelés manuális és automata tesztelési technikákkal is dolgozik, hogy időben kiszűrjék az esetleges hibákat, és hogy ezek mielőbb javításra kerüljenek a fejlesztők által. A kommunikáció jó része, beleértve a napi feladatok menedzselését is, jól kiforrott, saját fejlesztésű ERP rendszerünk támogatásával történik.

A tesztelők által kiadott stabil verziókat Tanácsadók vezetik be az ügyfeleinknél, felmérve igényeiket, elkészítve az ütemtervet és specifikációkat, meghatározva ezekkel a bevezetés szakaszait, melynek végeredményeképp egy, az ügyfél által megrendelt formában elkészült rendszert tud átadni a tanácsadó. Azon ügyfelek, akik maguk is szeretnének további riportokat fejleszteni és készíteni, részt vehetnek oktatásokon, ahol elsajátíthatják az ehhez szükséges rendszerismereteket.

A Terméktámogatási részleg a tanácsadók által bevezetett rendszereket supportálja, feladatkörükbe tartozik a felhasználási nehézségek elhárítása, illetve a munkafolyamatokat hátráltató esetleges hibák javítása. Azon ügyfelek esetén, akik a későbbiekben sem kívánják maguknak építeni a kimutatásaikat, vagy segítségre van szükségük ebben, úgy a terméktámogatási részleg készíti a továbbiakban is nézeteiket.

Összességében BI részlegünk egy tesztelési (manuális, automatizáló), fejlesztési (c#), tanácsadói (tanácsadó, üzleti elemző) és terméktámogatási elemből áll, mely részek egymással szimbiózisban alkotják annak működését.

Ezen a részlegen a következő pozíciók nyitottak: