Senior .NET C# webfejlesztő

A Dyntell Software cégcsoport egy magyar tulajdonosi hátterű egyedi, üzleti szoftver megoldások fejlesztésével és alkalmazás integrációval foglalkozó nemzetközi vállalat.

Több mint 20 éve foglalkozunk üzleti informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével, értékesítésével és üzemeltetésével. Cégünk fő termékei a Dyntell ERP – Integrált Vállalatirányítási Rendszer és a Dyntell Bi – Üzleti Intelligencia Rendszer, melyeket Magyarországon, Romániában és az USA-ban értékesítünk és vezetünk be.

Büszkék vagyunk csapatunkra, kiknek elkötelezett munkája nyomán 2019-ben cégünk elnyerte a közép-európai régió egyik leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata címet.

 

MILYEN MUNKATÁRSAT KERESÜNK?
Webfejlesztő kollégánk motivált az új technológiák elsajátításában és használatában, innovatív szemlélet és proaktív hozzáállás jellemzi.

 

MI LESZ A FELADATOD?

 

MIT VÁRUNK EL TŐLED?

 

MILYEN KÉPZETTSÉG / ISMERETEK JELENTENEK ELŐNYT?

 

MIÉRT CSATLAKOZZ HOZZÁNK?

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Senior .NET C# Webfejlesztő“-ként megjelölve.

Tudj meg többet a részlegről!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

Állásajánlatainkat megtalálod a Jooble-ön is: Informatikus állások