Senior webfejlesztő

Új kollégánk legfontosabb feladata Dyntell ERP rendszerünkhöz kapcsolódó webes alkalmazások fejlesztése, új ötletek, koncepciók és az ügyfelek esetleges egyedi igényeinek megvalósítása. Ezen kívül a Dyntell Bi üzleti intelligencia szoftverünk webes verziójának elkészítésében való részvétel.

Ez a munka olyan szoftverfejlesztők számára ideális, akik innovatívak és önállóak, ugyanis a jó ötleteket igyekszünk megfontolni és beépíteni az alkalmazásokba. Amennyiben megvan benned az ambíció, akkor lehetőséged lesz új területeken, pl. webes és felhő alapú fejlesztésekben részt venni, e területeken továbbfejlődni.

Fontos, hogy itt nem egy nagy rendszer apró kis végrehajtó részeként kell dolgoznod, hanem kellő önállósággal, továbbá ötleteid, elképzeléseid megvalósításának lehetőségével, mert enélkül biztosan nem lehetnénk versenyképesek külföldön.

 

FELADATOK

 

ELVÁRÁSOK

Az ideális jelöltnek több éves szakmai tapasztalata van webfejlesztési területen, mely tudást önállóan és stabilan is képes alkalmazni a fejlesztései során.
Olyan munkatársat szeretnénk, aki jó problémamegoldó készséggel, hozzáértéssel rendelkezik, és nem riad meg attól, hogy a piaci elvárásoknál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie. Ezen kívül fontos értékkel bír számára a hosszú távú biztos szakmai karrier és a családias hangulatú cégkultúra.

 

 

ELŐNYÖK

 

AMIT KÍNÁLUNK

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Senior webfejlesztő”-ként megjelölve.

Tudj meg többet a részlegről!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

Állásajánlatainkat megtalálod a Jooble-ön is: Informatikus állások