Tapasztalt értékesítési asszisztens

A Dyntell Software debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP) és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is aktívan képviselteti magát.

ERP rendszerünk képviseli a magyar “HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk pedig nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét: nemcsak hogy tudja azt, amit a “nagyok”, hanem a világon egyedülálló adatmodellel is rendelkezik, amely révén kiemelkedően teljesít az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és csak a rendszer bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadói napból is százezres nagyságrenden vagyun túl. 

Az 500 főt is meghaladó itthoni és külföldi (Románia, Szlovákia, USA) ügyfélbázisunk egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. A következő évek fókusza új szintre emelni ERP üzletágunkat Magyarországon, amelyhez a következő munkakörbe keresünk új kollégát:

Tapasztalt értékesítési asszisztens

Ha félsz telefonon beszélgetni, és görcsbe rándul a gyomrod az elutasítástól, akkor ez a munka nem neked való.

VISZONT!

TE vagy az ideális jelölt, ha:

 

Feladataid a következők lesznek:

 

Előnyt jelenthet, ha:

 

Amiért érdemes jelentkezned:

 

Munkavégzés helye: Debrecen
Munkaidő: főállás
Munkába állás kezdete: akár azonnal

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Tapasztalt értékesítési asszisztens”-ként megjelölve.