Tapasztalt Delphi fejlesztő

Új kollégánk legfontosabb feladata Dyntell ERP rendszerünk moduljainak fejlesztése, új ötletek, koncepciók és az ügyfelek esetleges egyedi igényeinek megvalósítása.

Ez a munka olyan szoftverfejlesztők számára ideális, akik innovatívak és önállóak, ugyanis a jó ötleteket igyekszünk megfontolni és beépíteni az alkalmazásokba. Amennyiben van benned ambíció, akkor lehetőséged van új területeken, pl. mobilos és felhő alapú fejlesztésekben részt venni, e területeken továbbfejlődni.

Fontos, hogy itt nem egy nagy rendszer apró kis végrehajtó részeként kell dolgoznod, hanem kellő önállósággal, továbbá ötleteid, elképzeléseid megvalósításának lehetőségével, mert e nélkül biztosan nem lehetnénk versenyképesek külföldön.

FELADATOK

 

ELVÁRÁSOK

Az ideális jelöltnek már van gyakorlata Delphi fejlesztésben, magabiztosan használja a fejlesztőkörnyezetet. Nem kell, hogy 10 év Delphi tapasztalatod legyen, mert a további fejlődéshez személyes segítséget nyújtunk, pl. páros programozás formájában, viszont legyenek meg a stabil alapjaid.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, és családias hangulatú cégkultúrát kínálunk.

 

ELŐNYT JELENT

 

AMIT KÍNÁLUNK

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Debrecen vagy távmunka

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz)a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Tapasztalt Delphi fejlesztő”-ként megjelölve.

Tudj meg többet a részlegről!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

BALOGH KRISZTIÁN, Vezető fejlesztő

BALOGH KRISZTIÁN, Fejlesztési Vezető

Az első “Hello World!”-öt 10 éves koromban hoztam össze. A fejlesztés utáni vágy azóta sem hagyott alább. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Fontosnak tartom, hogy érezzük magunkénak azt, amit nap mint nap csinálunk a munkahelyen, és ebben sokat segít, ha azt csináljuk, amit a legjobban szeretünk.
2009 óta gyarapítom a Dyntell fejlesztői csapatát, 2012 óta mint vezető fejlesztő. E minőségben nem a fejlesztők irányítása, koordinálása az elsődleges célom, hanem a gondolkodásmódjuk fejlesztése, a megfelelő szemlélet kialakítása. A Dyntell-nél olyan kollégákra találtam, akik vevők erre a tanításra, és minőségi munkát akarnak kiadni a kezük közül. Jó a csapat, kiváló a hangulat.
Persze a szabadidőről sem szabad megfeledkezni, hiszen kipihenten jobban jönnek a kreatív gondolatok. Gyakran kirándulunk a családommal, barátokkal. Igazából mindegy mit csinálunk, csak együtt tegyük.

 

DEME ATTILA, Senior Fejlesztő

DEME ATTILA (DEMEATI), Senior Delphi Fejlesztő

Már 11 éve, hogy megláttam az egyetemen egy hirdetést: Delphi ismerttel rendelkező embert keresnek vállalatirányítási rendszer fejlesztésére. Hallgató voltam még, olyannyira hogy a tanári szobában beszéltük meg a fejlesztési teendőket.
Főképp az ERP rendszerünk fejlesztésével foglalkozom, az utóbbi időben pedig a nem androidos mobilokon futó programok karbantartásával is. Szeretem, hogy minden nap új kihívásokkal találkozom munkám során. Szabadidőmet lehetőség szerint a gyerekeimmel töltöm, zenét hallgatok, xboxozok és büszke vagyok a saját nevelésű extrém csípős paprikáimra.
Szívesen gondolok vissza az itt töltött évekre, büszke vagyok arra, hogy ennek a sikeres csapatnak a része vagyok.

 

SISA RÓBERT, Fejlesztő

SISA ROBI, Vezető Fejlesztő

A Dyntell fejlesztői csapatának tagjaként a mindennapi munkám része az ERP rendszer és a hozzá kapcsolódó könyvelési szoftver fejlesztése. Úgy gondolom, akkor jó egy munkahely, ha az a munka részben szórakozás is. Fontos, hogy érdekesek legyenek a mindennapi feladatok, hogy kihívást lássak bennük, ne terhet.
A Dyntell-nél ezek adottak, sokszor az az érzésem, hogy egy óriási kirakós játékot játszok, amiben olykor könnyen, máskor nehezebben lehet megtalálni a darabok helyét, viszont minden esetben szórakoztató, ahogyan fokozatosan összeáll ez a nagy kép.

 

 

ZSÍROS MISI, Fejlesztő

ZSÍROS MISI, Senior Delphi Fejlesztő

Családapaként fő küldetésem, hogy az együtt töltött idő ne csak mennyiségben, hanem minőségben is kifogástalan legyen.
A Dyntell ERP fejlesztőjeként is ezt a szemléletet képviselem, amikor ügyfeleink munkafolyamataira automatizált megoldást készítek.