Tapasztalt Android fejlesztő

Új kollégánk legfontosabb feladata Dyntell ERP rendszerünkhöz kapcsolódó mobil alkalmazások fejlesztése, új ötletek, koncepciók és az ügyfelek esetleges egyedi igényeinek megvalósítása. Ezen kívül a Dyntell BI üzleti intelligencia szoftverünk mobil verziójának elkészítésében való részvétel.

Ez a munka olyan szoftverfejlesztők számára ideális, akik innovatívak és önállóak, ugyanis a jó ötleteket igyekszünk megfontolni és beépíteni az alkalmazásokba. Amennyiben van benned ambíció, akkor lehetőséged van új területeken, pl. webes és felhő alapú fejlesztésekben részt venni, e területeken továbbfejlődni.

Fontos, hogy itt nem egy nagy rendszer apró kis végrehajtó részeként kell dolgoznod, hanem kellő önállósággal, továbbá ötleteid, elképzeléseid megvalósításának lehetőségével, mert enélkül biztosan nem lehetnénk versenyképesek külföldön.

Feladatok

Ami még rád vár:

 

Elvárások

Az ideális jelöltnek már van gyakorlata Android fejlesztésben, legyenek meg a stabil alapjai. A további fejlődéshez személyes segítséget nyújtunk, pl. páros programozás formájában.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai karriert, és családias hangulatú cégkultúrát kínálunk.

 

 

Előnyök

 

Amit kínálunk

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: Határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Tapasztalt Android fejlesztő”-ként megjelölve.

Tudj meg többet a részlegről!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink