Szoftvertesztelő

RÁD VÁRÓ FELADATOK:

TE VAGY AZ IDEÁLIS JELÖLT, AMENNYIBEN:

ELŐNYT JELENT HA RENDELKEZEL AZ ALÁBBIAKKAL:

Ajánlatunk

Munkavégzés helye: Debrecen

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: Határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Szoftvertesztelő”-ként megjelölve.

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

SZILÁGYI ATTILA, Tesztelés vezető

SZILÁGYI ATTILA (SZISZI), Tesztelés vezető

Anno Péter értesített arról, hogy szeretnének egy tesztelőt az ERP rendszerhez, s én rövid gondolkozás után úgy döntöttem, belevágok. Azóta már 7 év telt el, és minden nappal csak megerősítést nyer, mennyire jól is választottam. Már az első évem után tudtam, hogy ez az amivel foglalkozni szeretnék, rengeteg egyetemi tárgyamnak is tesztelőként tudtam hasznát venni.
Idővel, egy ekkora programhoz tesztelő részleg kialakítása is szükségessé vált, így rövidesen a csapatépítés kihívásaival találtam szembe magam. Ennek a munkának az eredménye tesztelői részlegünk jelenlegi 6 fős csapata, melynek minden tagjára rendkívül büszke vagyok, és örülök, hogy Dyntell közösségét erősítik.