Support munkatárs pénzügyi területre

Munkakör rövid leírása

 

Elvárásaink

 

Előnyt jelent

 

Munkakör betöltéséhez szükséges személyes jellemzők

 

Ajánlatunk

 

Munkavégzés helye: Debrecen

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Support munkatárs”-ként megjelölve.

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

DOBI ÁGI, Support munkatárs

DOBI ÁGI, Support munkatárs

Munkám sokrétű, többek között feladataim közé tartozik ügyfeleink támogatása a Dyntell ERP, Accounting, illetve egyéb szoftvereink használatában a segítségnyújtás. Ha egyszóval szeretném kifejezni, és nem annyira hivatalosan, akkor úgy is fogalmazhatnék, hogy legfőbb feladatom az “oknyomozás”. Annak feltárása, hogy miért lépett fel egy probléma; illetve maga a megoldás, vagy megoldási javaslat készítése. Egy munkanapom során számomra az a legfelemelőbb pillanat, amikor megtalálom a megoldás kulcsát, és ezzel segítséget nyújthatok a bejelentést tevő kedves ügyfelünk számára. Tehetem mindezt egy nagyszerű csapatban, akik folyamatosan támogatnak a szükséges háttérismeretek elsajátításában. Hálás vagyok nekik, hisz a mindennapi feladatok megoldása során rengeteget tanulok tőlük, ami lehetővé teszi szakmai fejlődésemet is.👩‍💻🤳

 

MAKRANCZY VIKTÓRIA, Support munkatárs

MAKRANCZY VIKI, Support munkatárs

Néhány hónapja dolgozom még csak a Supporton, nagyon szeretek ide bejönni, szuper kis csapatunk van. Az ügyfelek különféle problémáira, kéréseire keresek megoldást.
A munkám mellett ha tehetem sok időt töltök a szabadban, van egy kiskutyám Fifi, kinek révén ez adott is, hiszen igazi kis örökmozgó

 

 
MOLNÁR TAMÁS, Support munkatárs

MOLNÁR TOMI, Support munkatárs

Egy kedves barátom ajánlására lettem figyelmes a cégre, több mint fél éve dolgozok már itt Support munkakörben, ami minden kétséget kizáróan a legjobb csapat, nem tagadom, tényleg elfogult vagyok már 🙂 Feladatom az ügyfeleink változatos igényeinek minél gyorsabb megoldása. Azt szeretem a cégben, hogy van lehetőség a fejlődésre, és ehhez minden támogatást meg is kapunk. A számtalan közös céges esemény kiváló alkalmat ad arra, hogy megismerkedjük a különböző részlegek dolgozóival, ezzel is elősegítve a jobb kommunikációt és gyorsabb megoldásokat. Eddig a legkedvesebb pillanatom az volt, amikor a Családi nap sportversenyeiért kiérdemeltem a ’Legsportosabb munkatárs’ címet.