Senior .NET C# fejlesztő

Új kollégánk legfontosabb feladata a nemzetközi piacokon is bizonyított, winforms alapú Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszerünk funkcióinak továbbfejlesztése, új funkciók fejlesztése valamint optimalizálási és refactoring jellegű feladatok elvégzése a projektben.

Ez a munka olyan Senior .Net C# fejlesztők számára ideális, akik innovatívak és önállóak, ugyanis a jó ötleteket igyekszünk megfontolni és beépíteni az alkalmazásba.

Fontos, hogy itt nem egy nagy rendszer apró kis végrehajtó részeként kell dolgoznod, hanem kellő önállósággal, továbbá ötleteid, elképzeléseid megvalósításának lehetőségével, mert e nélkül biztosan nem lehetnénk versenyképesek külföldön.

 

Amennyiben csatlakozol a Dyntell Software csapatához:

 

Rád váró feladatok:

 

Te vagy az ideális jelölt, amennyiben:

Haladó szinten ismered az alábbiakat:

Továbbá:

 

Továbbfejlődésed ugyanúgy célunk nekünk is, épp ezért:

 

Előnyt jelent, ha ismered a következőket:

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: Határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Senior .NET fejlesztő”-ként megjelölve.

Tudj meg többet a részlegről!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink