Senior .NET C# fejlesztő

 

A Dyntell Software cégcsoport egy magyar tulajdonosi hátterű egyedi, üzleti szoftver megoldások fejlesztésével és alkalmazás integrációval foglalkozó nemzetközi vállalat. 

Több mint 20 éve foglalkozunk üzleti informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével, értékesítésével és üzemeltetésével. Cégünk fő termékei a Dyntell ERP – Integrált Vállalatirányítási Rendszer és a Dyntell Bi – Üzleti Intelligencia Rendszer, melyeket Magyarországon, Romániában és az USA-ban értékesítünk és vezetünk be. 

Büszkék vagyunk csapatunkra, kiknek elkötelezett munkája nyomán 2019-ben cégünk elnyerte a közép-európai régió egyik leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata címet.

 

Csatlakozz hozzánk

.NET fejlesztő

pozícióba!

 

MIT AD NEKED EZ A POZÍCIÓ?

.NET fejlesztőként változatos feladatokban, komoly, sokfelhasználós rendszerek megalkotásában vehetsz részt. Nálunk lehetőséged van váltogatni a technológiák, területek között.

 

MI LESZ A FELADATOD?

 

MIT VÁRUNK EL TŐLED? 

 

MI JELENT ELŐNYT?

 

TOVÁBBFEJLŐDÉSED NEKÜNK IS CÉLUNK, ÉPP EZÉRT:

 

MIÉRT CSATLAKOZZ HOZZÁNK?

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE: DEBRECEN vagy TÁVMUNKA

MUNKAIDŐ: Főállás

Szerződés típusa: Határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “.NET fejlesztő”-ként megjelölve.