Medior UX / UI Designer

A Dyntell Software www.dyntell.com debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is. 

ERP rendszerünk képviseli a magyar “HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk viszont nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét, mert amellett, hogy tudja azt, amit a nagyok, a világon egyedülálló adatmodellel rendelkezik, amely révén nagyon erős az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszer bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl. Több mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. 

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően hosszú távra keresünk 

MEDIOR UX / UI DESIGNER

munkakörbe új kollégát debreceni irodánkba és távmunkára is.

A UX/UI Designer feladata a fejlesztő és marketing csapattal együttműködve meglévő ügyviteli rendszereink felhasználói felületeinek tervezése, fejlesztése, finomítása lesz szem előtt tartva az éles használat után kapott visszajelzéseket és a vállalati irányvonalakat.

Mindezt a Dyntell alapértékeinek, szervezeti kultúrájának és stratégiájának megfelelően látja el.

 

Feladatok

Jellemző kimenetek, a munkád eredménye:

Elvárások:

Előnyt jelent:

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Debrecen / távmunka

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés:  Pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “Medior UX/UI Designer”-ként megjelölve kérjük elküldeni.