Medior ERP Projektmenedzser

A Dyntell Software www.dyntell.com debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP) és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 2 évben pedig már az Egyesült Államokban is.

ERP rendszerünk képviseli a magyar „HIGH END” kategóriát, üzleti adatelemző szoftverünk viszont nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét, mert amellett, hogy tudja azt, amit a nagyok, a világon egyedülálló adatmodellel rendelkezik, amely révén nagyon erős az előrejelző analitikában.

Több mint 100 fő dolgozik azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel egymillió órát töltöttünk eddig az ERP és BI rendszer fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszer bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl.

Több mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a szoftver szakértelem nélkül semmit nem ér. A következő évek fókusza új szintre emelni ERP üzletágunkat Magyarországon, amelyhez a következő munkakörbe keresünk új kollégát:

 

MEDIOR ERP PROJEKTMENEDZSER

Meglévő ügyfeleink támogatására és új projektek indulásához keressük Medior ERP Projektmenedzser pozícióba új kollégánkat, aki legalább 2 év tapasztalattal rendelkezik informatikai projektek menedzsmentjében.
A hazai KKV szektor szereplőivel dolgozhatsz együtt, és a Dyntell saját fejlesztésű ERP rendszerének bevezetésével támogathatod folyamataikat.

Munkád során a legfontosabb, hogy betartod és betartatod a projekt 3 alappillérét: a minőséget, a költségvetést és a határidőt nyomon követed, és nem hagyod kibillenni a meghatározott keretek közül, miközben az érintett feleket tájékoztatod a fejleményekről.


FELADATOK:

 

ELVÁRÁSOK:

Az ideális jelölt szoftvercégnél vezetett már szállítási/testreszabási projekteket, nagyon erős people és projekt managementben, és komoly előnyt jelent, ha ERP rendszerek bevezetésével foglalkozó cégtől jön.

 

AMIT KÍNÁLUNK:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés:  Pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „Medior ERP projektmenedzser”-ként megjelölve kérjük elküldeni.

A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az, ami megfogott a hirdetésünkben?
  3. Miért foglalkoznál ERP rendszerek bevezetésével?
  4. Mi volt az eddigi legnagyobb szakmai sikered?
  5. Mit vársz el egy munkáltatótól ahhoz, hogy hosszú távon ott dolgozz?