Junior Machine Learning Fejlesztő

A Dyntell Software (www.dyntell.com) debreceni központú szoftverfejlesztő vállalat, amely közel három évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), és üzleti intelligencia (BI) és mesterséges intelligencia (AI) rendszereket. Az üzleti rendszerek piacán jelenleg forradalom zajlik: a vállalati digitális idegrendszer megalkotása, amely a mesterséges intelligencia segítségével át fogja alakítani a globális gazdaság működését.

A Dyntell hitvallása: „Környezetünk teljes megismerésével és megértésével célunk az optimális működés és együttműködés megteremtése, hogy egyre jobb és jobb hellyé tegyük a világunkat.”Ennek szellemében közel 100 fő dolgozik nálunk azon, hogy technológiában és gazdasági szaktudásban megelőzve másokat, szolgáltatásaink valódi, mérhető előnyt jelenthessenek ügyfeleink számára. Közel kétmillió órát töltöttünk eddig a rendszereink fejlesztésével, és százezres nagyságrendű csak rendszerek bevezetéshez kapcsolódó tanácsadói napon vagyunk túl.

Több, mint 500 ügyfelünk itthon és külföldön (Románia, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, USA) egyetért abban, hogy a digitális transzformáció a termelékenység növelésének elsődleges hajtóereje. A következő évek fókusza az új felhő alapú Dyntell Platform fejlesztése, amihez az alábbi munkakörbe keresünk új kollégát:

 

Junior Machine Learning Developer

Új munkatársunk legfőbb feladata: részvétel meglévő ügyfeleink gépi tanuló projektjeiben és képelemzési modul fejlesztése és beillesztése más rendszerekbe. Fontos szerepe lesz az új Dyntell Platform fejlesztésében, ami egyesíteni fogja az ERP-t, BI-t, Ipar 4.0-t egymással és a mesterséges intelligencia technológiákkal, ezáltal egy nagy rendszer fejlesztésének alapjait határozhatja meg!

A legfőbb kihívás viszont pont ebből adódik, mert sokat kell kommunikálnia más részlegekkel és ügyféllel is.

 

Feladatok

 

Elvárások

Előny

Amit kínálunk

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt nemzetközi szintű elvárásoknak kell megfelelnie, cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, családias hangulatú (nem multi) cégkultúrát, és nagy önállósággal végezhető munkát ajánlunk.

 

Munkavégzés helye: Debrecen vagy távmunka

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, bérigény megjelölésével) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben “JUNIOR MACHINE LEARNING DEVELOPER-ként megjelölve.