Junior BI tanácsadó

A Dyntell Magyarország Kft. immáron két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), ipari automatizálási és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 4 évben pedig már az Egyesült Államokban is.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően BI területünk támogatásához új kollégákat keresünk fiatalos csapatunkba Junior BI tanácsadó pozícióba.

Fontos, hogy stabil SQL ismeretekkel rendelkezz és elemző típus légy, feketeöves tanácsadóvá elég, ha a Dyntell falai közt válsz 😉
Olyan munkatársat keresünk, aki jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, és nem riad meg attól, hogy a piaci elvárásoknál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie. Bízunk benne, számodra is fontos értékkel bír a hosszú távú, biztos szakmai karrier és a családias hangulatú cégkultúra, mert nálunk ezek az elsődlegesek.


AMENNYIBEN CSATLAKOZOL A DYNTELL SOFTWARE CSAPATÁHOZ:

 

RÁD VÁRÓ FELADATOK:

 

TE VAGY AZ IDEÁLIS JELÖLT, AMENNYIBEN IGAZAK RÁD AZ ALÁBBIAK:

 

ELŐNYT JELENT, HA:

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Debrecen

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: határozatlan idejű munkaszerződés

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, fizetési igény megjelölésével) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “Junior BI tanácsadó“-ként megjelölve.

TUDJ MEG TÖBBET A RÉSZLEGRŐL!

 

Akkor is várjuk a jelentkezésedet, ha nem teljes mértékben felelsz meg a fenti elvárásoknak. Lehet, hogy más nyitott pozíciónkra alkalmas vagy.

További nyitott pozícióink

 

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

NAGY ISTVÁN, BI vezető

NAGY ISTVÁN (PABLO), BI vezető

Végzősként először csak besegítettem a Dyntell-nek, majd diploma után egy nyitott pozícióra jelentkezve kezdtem el itt dolgozni több mint 8 évvel ezelőtt. Jelenleg az üzleti intelligencia részleget igazgatom terméktámogatási és tesztelési oldalról. Szabadidőmben is aktívan követem a technológiai újításokat és tudományos kísérleteket, emellett amikor csak tehetem teniszezek.
A Dyntell egyedülállósága abban ragadható meg, hogy képes szemléletet formálni, amitől a mindennapi feladatok túllépnek az egyszerű munkavégzés keretein, részévé válva annak a hosszútávú célnak, amit el akarsz érni.