ERP Szoftvertesztelő

A Dyntell Software cégcsoport egy magyar tulajdonosi hátterű egyedi, üzleti szoftver megoldások fejlesztésével és alkalmazás integrációval foglalkozó nemzetközi vállalat. Több mint 20 éve foglalkozunk üzleti informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével, értékesítésével és üzemeltetésével. Cégünk fő termékei a Dyntell ERP – Integrált Vállalatirányítási Rendszer és a Dyntell Bi – Üzleti Intelligencia Rendszer, melyeket Magyarországon, Romániában és az USA-ban értékesítünk és vezetünk be. Büszkék vagyunk csapatunkra, kiknek elkötelezett munkája nyomán 2019-ben cégünk elnyerte a közép-európai régió egyik leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalata címet.

Csatlakozz hozzánk

ERP Szoftvertesztelő

pozícióba!

Legfontosabb feladatod, hogy magabiztosan alkalmazd az általunk használt CI fejlesztési módszert, szoros együttműködésben dolgozva a fejlesztőkkel, közös nyelvet beszélve velük. Fontos, hogy értsd a számlázási folyamatokat, és tisztában légy a gazdasági alapismeretekkel, innovatív javaslataiddal segítsd termékeink stabilitásának növelését.

 

Feladatok:

Elvárások

Előnyt jelent

Amit kínálunk

Munkavégzés helye: Debrecen (home office jelleggel) vagy akár távmunkában is

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Szerződés típusa: határozatlan idejű munkaszerződés

Jelentkezés: Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz) a [email protected] email címre, a tárgy mezőben „ERP Szoftvertesztelő”-ként megjelölve.