BI tanácsadó

A Dyntell Magyarország Kft. immáron két évtizedes múlttal fejleszt és vezet be vállalatirányítási (ERP), ipari automatizálási és üzleti intelligencia (BI) rendszereket Európa számos pontján, az elmúlt 4 évben pedig már az Egyesült Államokban is. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően BI területünk támogatásához új kollégákat keresünk fiatalos csapatunkba BI tanácsadó pozícióba.

Fontos, hogy legyen tapasztalatod IT / gazdasági / üzleti elemzői területen, szeress embereknek segíteni és kedvesen tudj velük bánni nehezebb helyzetekben is. Mivel a munkád nagy részében ügyfeleknek fogsz segítséget nyújtani, elengedhetetlen, hogy szeress és tudj is emberekkel foglalkozni.

Olyan munkatársat keresünk, aki jó problémamegoldó készséggel rendelkezik, és nem riad meg attól, hogy a piaci elvárásoknál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie. Bízunk benne, számodra is fontos értékkel bír a hosszú távú, biztos szakmai karrier és a családias hangulatú cégkultúra, mert nálunk ezek az elsődlegesek.

AMENNYIBEN CSATLAKOZOL A DYNTELL SOFTWARE CSAPATÁHOZ:

RÁD VÁRÓ FELADATOK:

TE VAGY AZ IDEÁLIS JELÖLT, AMENNYIBEN IGAZAK RÁD AZ ALÁBBIAK:

ELŐNYT JELENT, HA:

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE: Debrecen

MUNKAIDŐ: főállás

MUNKÁBA ÁLLÁS KEZDETE: azonnal

SZERZŐDÉS TÍPUSA: Határozatlan idejű munkaszerződés

 

JELENTKEZÉS:  Amennyiben alkalmasnak gondolod magad e munkakör betöltésére, várjuk pályázatod (fényképes, magyar nyelvű önéletrajz, fizetési igény megjelölésével) a job@dyntell.com email címre, a tárgy mezőben “BI tanácsadó“-ként megjelölve.